Onze burelen en het magazijn zijn gesloten van 15 juli tot en met 2 augustus wegens bouwverlof
Willems Tecno

Verwarming

Willems Tecno Partner_Viessmann ViCare App_06093

Condensatieketels op gas of mazout, warmtepompen, zonneboilers, radiatoren en convectoren, vloerverwarming en wandverwarming, je vindt ze allemaal bij Willems Tecno.

Willems Tecno adviseert

Een nieuwbouw woning of appartement? Een stevige renovatie gepland of is jouw chauffageketel dringend toe aan vervanging? Willems Tecno zit al meer dan 50 jaar in het vak en wij vinden het belangrijk dat je betrouwbaar advies krijgt. Wij bespreken jouw project en jouw wensen, waarbij we telkens de technische mogelijkheden van jouw woning in kaart brengen.

Willems Tecno installeert

Onze vakmannen installeren condensatieketels op gas in alle maten en modellen van de kwaliteitsmerken Viessmann en Vaillant. Kies je voor een milieuvriendelijke warmtepomp of een energiezuinige zonneboiler in combinatie met vloerverwarming? Onze vakmannen staan voor jou klaar. Jekan bij ons ook terecht voor radiatoren en convectoren van Radson, Vasco en Jaga Zehnder.

Willems Tecno controleert

Een betrouwbare verwarmingsinstallatie is geen overbodige luxe tijdens de koude herfst- en winterdagen. Voor een optimaal rendement van jouw verwarmingsketel is het nodig en zelfs verplicht om je mazoutketel elk jaar een flinke onderhoudsbeurt te geven. Voor een gasketel is een tweejaarlijkse keuring wettelijk verplicht in Vlaanderen.
Lees alles over onderhoud  hier. Willems Tecno ontwikkelde ook het serviceplan zodat je op je twee warme oren kan slapen.

Willems Tecno repareert

Bij het uitvallen van jouw verwarmingsketel of een dringend defect, kan je contact opnemen met de servicedienst van Willems Tecno.