Onze burelen en het magazijn zijn gesloten van 15 juli tot en met 2 augustus wegens bouwverlof
Willems Tecno

Vloer- en wandverwarming

Heb je gekozen voor een mazout condensatieketel, een gasketel, een zonneboiler of een waterpomp? Perfect, dan is de volgende stap de keuze van radiatoren of vloerverwarming.

Vloerverwarming, de onzichtbare warmte

Dankzij vloer- of wandverwarming blijft jouw interieur vrij van kachels, radiatoren of convectoren. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte over de hele ruimte en zorgt voor een constante binnentemperatuur die als heel aangenaam wordt ervaren. Bovendien blijft het energieverbruik onder controle wat resulteert in een lagere energiefactuur.

Vloerverwarming plaatsen

Vloerverwarming kan perfect gecombineerd worden met een mazout- of gascondensatieketel, zonneboiler of warmtepomp. Vooral bij nieuwbouw woningen en appartementen zit Willems Tecno graag mee aan tafel om je plannen te bekijken en de beste oplossingen te adviseren. De vakmannen van Willems Tecno komen je vloerverwarming plaatsen en zorgen voor de aansluiting.

Wandverwarming plaatsen

Wandverwarming wordt vaak geïnstalleerd als aanvulling op vloerverwarming. Met wandverwarming kan je bepaalde ruimtes zoals een badkamer extra verwarmen. Vraag naar de mogelijkheden bij Willems Tecno.

Herstellingen

Voor herstellingenkun je rekenen op de vakmannen van Willems Tecno.
 

Meer weten over radiatoren en convectoren? Klik hier.
Wens je graag meer informatie, een passend advies of een vrijblijvende offerte? 
Willems Tecno is jouw specialist en geeft graag advies over de keuze van vloer- en wandverwarming. Onze vakmannen zorgen voor een snelle en efficiënte plaatsing, zowel bij nieuwbouwwoningen als bij renovaties. 

 

Op zoek naar een echte vakman?

Willems Tecno N.V.

Leuvensesteenweg 157 -  B- 3070 Kortenberg
Ondernemingsnummer 0442.612.087

Openingsuren Magazijn: elke weekdag van 08u tot 12u
Openingsuren Burelen: elke weekdag telefonisch van 08u tot 12u en enkel per mail of via de online formulieren van 14u tot 17u