Onze burelen en het magazijn zijn gesloten van 15 juli tot en met 2 augustus wegens bouwverlof
Willems Tecno

Gasverwarming

Waarom kiezen voor gasverwarming?

Aardgas is één van de meest gebruikte energiebronnen om een woning te voorzien van verwarming en warm water. Aardgas is altijd beschikbaar, veilig en zuinig in verbruik en de installatiekosten zijn relatief laag.

De moderne condensatieketels op gas van Viessmann en Vaillant zijn milieuvriendelijker en stoten veel minder CO2 uit. Met een simpele klik op een knop heb je binnen enkele minuten een aangename temperatuur in je woning. Kiezen voor aardgas, is kiezen voor comfort. 

Installatie en renovatie van een gasketel

De nieuwste condensatiewandketels op gas zijn zeer compact en dus uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen, appartementen en bedrijfsgebouwen. Ook bij renovaties is het zeker de moeite om een nieuwe gasketel te overwegen. 

Onze huismerken Viessmann en Vailllant staan gekend voor een hoog rendement en een gebruiksvriendelijke bediening. Een gasverwarmingsinstallatie moet voldoen aan strenge veiligheidsnormen en kan best uitgevoerd worden door een erkend CERGA-gasinstallateur zoals Willems Tecno. 

Onderhoud van je gasketel

Je gasverwarming laten controleren is een echte must. Deze keuring moet in Vlaanderen tweejaarlijks herhaald worden. Zo wordt een veilige werking en optimaal rendement verzekerd. Onze medewerkers beschikken over de vereiste CERGA gasattesten en zijn bevoegd om onderhoud en herstellingen aan gasketels uit te voeren.

Lees hier alles over onderhoud en het plannen van een afspraak.
Willems Tecno ontwikkelde ook het serviceplan zodat je op je twee warme oren kan slapen.

Herstelling van je gasketel

Ook voor herstellingen of vragen rond je gasketel kan je rekenen op de snelle service van Willems Tecno. 
Op onze pagina herstellingen lees je er alles over en kun je online je herstelling aanvragen.

Wens je graag meer informatie, een passend advies of een vrijblijvende offerte? 
Willems Tecno is ook jouw professioneel adviseur en installateur in energie besparen en alternatieve ecologische oplossingen via warmtepompen en zonne-energie.

 

Op zoek naar een echte vakman?

Willems Tecno N.V.

Leuvensesteenweg 157 -  B- 3070 Kortenberg
Ondernemingsnummer 0442.612.087

Openingsuren Magazijn: elke weekdag van 08u tot 12u
Openingsuren Burelen: elke weekdag telefonisch van 08u tot 12u en enkel per mail of via de online formulieren van 14u tot 17u