Onze burelen en het magazijn zijn gesloten van 15 juli tot en met 2 augustus wegens bouwverlof
Willems Tecno

Warmtepomp

Warmtepomp Vaillant

Waarom kiezen voor een warmtepomp

Een warmtepomp is een ecologisch alternatief voor traditionele verwarmingsinstallaties. De pomp haalt warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater en zet dit om in bruikbare energie om je woning te verwarmen. Je haalt de energie dus letterlijk uit de natuur om je woning te verwarmen en te voorzien van warm water zonder uitstoot van schadelijke stoffen.

Een warmtepomp is niet alleen ecologisch maar ook economisch. Je betaalt enkel de hoeveelheid stroom die noodzakelijk is voor de werking van de warmtepomp. Door de aantrekkelijke prijs-rendement verhouding is een warmtepomp bijzonder geschikt voor nieuwbouw woningen.

Warmtepomp met zonnepanelen, nog voordeliger

Een warmtepomp draait op stroom: het gebruik van stroomt neemt toe, maar het gasverbruik neemt juist weer af.  Door zelf stroom op te wekken, met zonnepanelen, wordt het nog aantrekkelijker om een warmtepomp te nemen. De CO2-uitstoot wordt lageren daarnaast heb je zelf ook nog veel minder warmtepompkosten.

De warmtepomp installeren

Willems Tecno is jouw partner voor de installatie van lucht-water warmtepompen én grondwater warmtepompen van de topmerken Viessmann en Vaillant. Bovendien kan de warmtepomp eenvoudig gecombineerd worden met bestaande of nieuwe verwarmingsketels. 

Een split-unit lucht-water warmtepomp is heel eenvoudig te plaatsen en is geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De compacte buitenunit kan vrij of tegen een buitengevel geplaatst worden. De binnenunit wordt meestal in de kelder of berging gemonteerd. 

Een grond-water warmtepomp is evenzeer geschikt voor gebruik bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Om de grondboringen uit te voeren, werkt Willems Tecno samen met een ervaren partner.

Onderhoud en herstelling van uw warmtepomp

Om optimaal te genieten van het rendement en de duurzaamheid van je toestel is het aangewezen om op regelmatige basis een onderhoud van de warmtepomp uit te voeren. Vermijd plotselinge defecten en hoge herstelkosten dankzij het serviceplan van Willems Tecno.  Ook herstellingen voeren we snel en professioneel uit.

TIP:om je comfort gedurende het hele jaar te verhogen, zijn er apps ontwikkeld waarmee je de warmtepomp gebruiksvriendelijk kan bedienen via je mobiele toestellen. Bovendien beschikken deze apps ook over algemene en context-gebonden hulpfuncties.

Wens je graag meer informatie, een passend advies of een vrijblijvende offerte? 

Willems Tecno is ook jouw professioneel adviseur en installateur in energie besparen,  in alternatieve ecologische oplossingen zoals zonneboilers en zonnepanelen en traditionele energiesystemen zoals gasverwarming.

 

Op zoek naar een echte vakman?

Willems Tecno N.V.

Leuvensesteenweg 157 -  B- 3070 Kortenberg
Ondernemingsnummer 0442.612.087

Openingsuren Magazijn: elke weekdag van 08u tot 12u
Openingsuren Burelen: elke weekdag telefonisch van 08u tot 12u en enkel per mail of via de online formulieren van 14u tot 17u