Onze burelen en het magazijn zijn gesloten van 15 juli tot en met 2 augustus wegens bouwverlof
Willems Tecno

Airconditioning

Een airconditioning of airco koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. Verder zorgt het ook voor het ontvochtigen en het filteren van de lucht.
Dit samen zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. 

Comfortabel binnenklimaat

Een constante temperatuur is belangrijk voor het comfort in je leefruimte en voor het werkcomfort in jouw kantoren, wist je dat? Willems Tecno is specialist in het plaatsen van airconditioning in privé woningen, appartementen, kantoren, winkels en bedrijfsruimtes. De systemen van topmerken Panasonic en Climacon zorgen het hele jaar door voor een aangepast binnenklimaat én zuivere frisse lucht. 

Airco plaatsen en reinigen

Willems Tecno hanteert een split-unit aircosysteem waarbij er zowel een binnen als een buitenunit geplaatst wordt. De split-unit aircosystemen zijn bijna volkomen geruisloos. Het compact en elegant design sluit perfect aan bij je hedendaags interieur. Een binnen-unit integreren in een wand, vloer of plafond kan ook. Bovendien kunnen de filters van de airco eenvoudig verwijderd en gereinigd worden. Willems Tecno denkt ook aan je gemak!

Afkoelen en opwarmen

Heb je een zolderkamer of een veranda die te warm is in de zomer en te koud in de winter? Dan bieden de nieuwste airconditionings ook een oplossing! Willems Tecno heeft modellen in het gamma die kunnen koelen én verwarmen. Een aangepaste temperatuur tijdens elk seizoen…twee vliegen in één klap!

Wens je graag meer informatie, een passend advies of een vrijblijvende offerte? 
 

Op zoek naar een echte vakman?

Willems Tecno N.V.

Leuvensesteenweg 157 -  B- 3070 Kortenberg
Ondernemingsnummer 0442.612.087

Openingsuren Magazijn: elke weekdag van 08u tot 12u
Openingsuren Burelen: elke weekdag telefonisch van 08u tot 12u en enkel per mail of via de online formulieren van 14u tot 17u