Voor een optimaal woon- en werkcomfort is een constante temperatuur en een zuivere lucht enorm belangrijk. Willems Tecno installeert ventilatie en airco in woningen, kantoren, winkels en bedrijfsgebouwen.

Voor een optimaal woon- en werkcomfort is een constante temperatuur en een zuivere lucht enorm belangrijk. Woningen, kantoren, winkels en bedrijfsgebouwen zijn verplicht om te investeren in een degelijk ventilatiesysteem C of D al dan niet in combinatie met airconditioning.

Willems Tecno adviseert…

Bij een nieuwbouw of renovatie, zowel bij privé woningen, kantoren als commerciële panden, adviseert Willems Tecno om te investeren in een ventilatiesysteem C of D zonder energieverlies. De toevoer van zuivere lucht creëert een aangename woon- en werkomgeving. Even belangrijk is de installatie van een airconditioning in één of meerdere ruimtes voor een constante temperatuur.

Installatie, onderhoud & herstellingen

Door de jarenlange ervaring van onze vakmannen en de partnerships met topmerken zoals Renson, Vasco, Zehnder, Soler & Palau, Panasonic en Climacon is Willems Tecno uw partner voor de installatie van ventilatie en airconditioning. Wij zorgen ook voor een uitstekende na-service en hebben een permanentie voor dringende herstellingen.

Wenst u graag meer informatie, een passend advies of een vrijblijvende offerte?

Maak hier een afspraak met Willems Tecno.